ModelSpoorClub

Sabine bedankt!

Na 7 jaar neemt Sabine Kuperus afscheid van het Wijkcentrum Malbak en als dank voor haar tomeloze inzet, betrokkenheid en positiviteit hebben we haar mogen bedanken voor deze periode. Een bloemetje en wat lekkers kon niet ontbreken, maar een van onze clubleden heeft als aandenken een micro mini diorama gemaakt om terug te kijken op deze periode.

Het was leuk om tijdens een bakje koffie nog wat hoogte punten de revue te laten passeren. De verhuizing van het hobby lokaal en terug, de vele open dagen in het wijkcentrum waren zo maar een paar leuke herinneringen. De soep to go actie tijdens de corona periode en de wintermarkt van 2022 sprongen er in het bijzonder uit.

Wij hebben de tot standkoming van de activiteiten altijd erg weten te waarderen. Soms redelijk ad hok en vaak vanuit een gedachte die nar de realisatie toe alleen maar groter en groter werd. Het was zomaar een idee om vanuit de ModelspoorClub Malbak warme chocolade melk met mini marshmallows en gluhwein aan te bieden en voor we het wisten was er een heuse wintermarkt georganiseerd.

Sabine hoefde maar een datum te noemen en de Module Club was van de partij.

Sabine names alle clubleden van Modelspoorclub Malbak bedankt en we hopen dat je lekker kan genieten van wat komen gaat. Je bent altijd welkom en mocht je in de toekomst nog wat willen organiseren, dan kom je maar langs en dan gaan we het regelen.